De planning is voor elk nieuwbouwproject een erg belangrijk item. Bij het project de Bleeck – Waalre zullen 6 woningen gerealiseerd worden. Om aan alle eisen te voldoen, doorloopt het project een aantal fases. Hieronder is de volledige planning uiteengezet, zodat je een beeld krijgt van de te zetten stappen. Wil jij dit proces volgen en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld je dan direct aan voor onze nieuwsbrief!

Planning

6 november: Start verkoop

De verkoop is van start gegaan. Vanaf nu kun je alle documenten op onze website bekijken en je uiteraard inschrijven voor een woning naar keuze!

15 november: Sluiting verkoop

Op 15 november, 23:59 uur sluit de verkoop. Het is hierna niet meer mogelijk om je in te schrijven voor het nieuwbouwproject.

17 november: Update

Alle geïnteresseerden die zich in hebben geschreven op een van de woningen worden gecontacteerd. Je krijgt deze dag te horen of je uitgeloot bent of dat je op de reservelijst wordt geplaatst.

18, 19 en 20 november: Afspraak

Wanneer je uitgeloot bent, krijg je de mogelijkheid om een gesprek in te plannen op een van deze datums. Hier heb je de mogelijkheid om alle vragen te stellen, de contracttekeningen nogmaals goed te bekijken en alle informatie te verzamelen die je graag wil hebben.

23 november: Contract tekenen

Wanneer je akkoord bent met de verkoopstukken, worden deze 23 november ondertekend.

31 december 2020: Transport

Het uitgangspunt is dat we de grond kunnen leveren voor 31 december 2020. Dat betekent dat het vervallen van het financieringsvoorbehoud en/of het hebben van voldoende financiële middelen doorslaggevend zal zijn. Je hoeft nog niet voor 31 december de grond te betalen, maar je moet wel zeker weten dat de middelen begin 2021 beschikbaar zijn.

Begin 2021: Sloop

Start van de sloopwerkzaamheden

April 2021: Bouw

Omstreeks april 2021 willen we aanvangen met de bouw van de woningen.