Omgeving

Dat Waalre enorm populair is om te wonen, spreekt bijna voor zich. De combinatie van het water, het vele groen en de vele voorzieningen binnen handbereik zorgen voor een heerlijke woonplek.

Waalre-Noord

Waalre-Noord is de naam van de woonwijk ten noorden van Waalre-Dorp. Momenteel worden er in Waalre-Noord, waar project de Bleeck ook is gesitueerd, meerdere nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Dit zal uiteindelijk leiden tot een totaal van zo’n 600 nieuwe woningen. Toch valt het niet op dat het allemaal om nieuwbouwwoningen gaat. Er is met veel oog voor detail en sfeer een woonwijk gecreëerd waardoor je je direct thuis voelt.

Natuur en recreatie

De woonwijk ligt in een groen gebied waar natuur en water een belangrijke plaats innemen. Vanuit de Bleeck loop je in een paar minuten naar het Gat van Waalre. De waterplas met aangrenzend bos, leent zich perfect voor een wandeling of een sportief uitstapje.  Waalre-Noord kenmerkt zich door het dorpse karakter, met gevarieerde woningbouw en een ruime opzet met veel groen en speeltuintjes. De wijk sluit aan op de dorpskern van Waalre met voorzieningen als basisscholen, winkels en een sportpark.

Waalre-Centrum

Dorp Waalre heeft voldoende voorzieningen zodat je voor je dagelijkse boodschappen lekker dichtbij kunt blijven. Het heeft een groot aanbod van winkels, scholen, sportvelden, speelplaatsen en horecagelegenheden. Dit alles binnen handbereik van de Bleeck!

Bereikbaarheid

Waalre-Noord is goed bereikbaar vanaf de snelwegen A2 en A67 en ligt op fietsafstand van de High Tech Campus in Eindhoven, het Maxima Medisch Centrum Veldhoven en ASML in Veldhoven.